5 grunde til du skal benytte en professionel rengøringsservice

Hvis du benytter en professionel rengøringsservice kan du nyde godt af mange fordele. Du slipper selv for besværet, og du sikrer, at dit hjem fremstår rent og skinnende uge efter uge. Derudover er der en lang række andre gode grunde til, du bør investere i ugentlig hjælp fra en rengøringsvirksomhed – lige meget om det er til din private bolig eller virksomhed. Her får du 5 grunde til at ringe til din lokale rengøringsservice.

#1

Den bedste grund til at hyre et rengøringshold er, at de er professionelle. Det er oplært og uddannet til at komme ind i krogene, benytte de rigtige rengøringsmidler og efterlade et skinnende resultat hver eneste gang! når man har et rent kontor, udstråler man mere end blot professionalisme og troværdighed. Man viser over for omverdenen, at man går op i personalets velbefindende og sundhed. Det er en god måde til at lokke de rigtige medarbejdere til virksomheden, og det giver endda et lavere sygefravær.

Det er egentlig det samme, der gør sig gældende, hvis du vælger at få en professionel rengøringsservice til dit private hjem. Her får den de bedste resultater, og du viser overfor alle dine gæster, at du går op i, at de har det godt.

#2

En anden grund til, at du bør ringe efter et professionelt rengøringsfirma, er, at de medbringer deres egne rengøringsmidler. Og der er intet så stærkt som de rengøringsmidler, professionelle medbringer. Man kan købe nok sode gode midler i den lokale brugs, men når det kommer til de helt skrappe midler, gælder det om at få fat i de professionelle. Derudover har du sjældent selv brug for de helt stærke midler, medmindre du selv bevæger dig inden for branchen.

#3

Tid er penge. Og hvis du selv tager svupperen i hånden, så bruger du tid på at rengøre toiletter, kontorer og andre lokaler i stedet for at tjene penge. Derudover kan det sænke moralen på kontoret. Hvis personalet pludselig skal til at køre efter en ordning, hvor de gør rent blandt deres kollegaer, udfører de pludseligt et arbejde, de ikke har ønsket. Det kan give personaleflugt, og i sidste ende kan det ramme virksomheden på bundlinjen – selvom det oprindelige initiativ var for at spare penge. En anden bagdel, dette scenario medbringer, er, at det kan være ubehageligt for ligestillede kollegaer at gøre rent efter hinanden. Der kan komme en rangorden, der virker uhensigtsmæssigt på kontoret. En aftale med et rengøringsfirma kan være løsningen på problemet.

#4

Når der nærmest er klinisk rent på kontoret, så mindskes sygefraværet markant. Det viser flere undersøgelser, der peger på et rent og støvfrit kontormiljø som en af de bedste forudsætninger for sunde medarbejdere. Rene kontorer, bakteriefrie tekøkkener og aftørrede mødeborde er blot nogle af de få ting, der bidrager til et godt indeklima. Renice, som er et af Nordsjællands mest populære rengøringsvirksomheder, har meget erfaring med at hjælpe virksomheder på denne front. Derudover kommer de også med gode råd til, hvordan man sikrer en sund arbejdsplads. Desinficerende sæbe kan nedbringe sygdom på kontoret markant. Derfor rådgiver Renice altid andre virksomheder til at have små berøringsløse sæbeholdere rundt omkring på kontoret.

#5

Den sidste grund til, du bør overveje at få en professionel rengøringsvirksomhed til at stå for rengøringen, er, at du – og alle andre – vil værdsætte hverdagen endnu mere. Når der er rent har man det automatisk meget bedre, og man kan slappe af i gode og rene omgivelser. Det giver en indre tilfredshed, når man ved, at hver eneste dag, når man møder op på kontoret, så har der været en rengøringsmedarbejder og gjort det hele klart til en god dags arbejde.

 

Der findes mange gode rengøringsvirksomheder rundt om i Danmark. Men befinder du dig i København eller nord for hovedstaden, kan du med fordel tage fat i Renice. Renice har mange års erfaring, og virksomheden har kun veluddannet personale, der hver dag går på arbejde for at leverer et godt stykke arbejde. Det et nærmest en garanti for godt og grundigt håndværk, og du vil sjældent blive skuffet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *