Mødeledelse

Ændr jeres mødeledelse og spar tid og penge

Ordentlig mødeledelse er et vigtigt element i alle virksomheder. Men mange danske arbejdspladser oplever uproduktive og værdiløse møder i hverdagen. En undersøgelse fra Væksthus fra Ledelse har vist, at 80 % af de adspurgte ledere har haft møder, der i deres øjne var spild af tid. Der er med andre ord meget at vinde, hvis virksomheden kan få skabt en effektiv mødeledelse-kultur.

Effektiv mødeledelse kan være forskellen på succes og fiasko i din virksomhed. Men mange ledere nedprioriterer vigtigheden i at have en dagsorden, der fremmer forståelse og sammenhængskraft frem for ligegyldig information. Det er de færreste ledere der ved, at man aldrig kan fastholde sit publikum 100 % og derfor er det vigtigt for ens budskab, hvis man formår at tale i korte gentagelser, der sætter sig fast i hukommelsen. Supplement tilbyder kurser til dig, som gerne vil sørge for, at dine medarbejdere og kollegaer forbliver på samme kurs, og at I dermed minimerer tabet af viden på tværs af afdelinger.

 

Effektiv mødeledelse skaber resultater

Der er mange penge at spare for virksomheder, der gerne vil forbedre deres mødeledelse. En undersøgelse fastslår, at ledere på en ugentlig basis bruger 10 timer på at holde møder og 7 timer på forberedelse og efterbehandling. Der er altså mange timer at hente ved at effektivisere mødeledelsen, så flere af timerne kan bruges på arbejde frem for administration. Det kan Supplement A/S hjælpe dig og din virksomhed med.

 

”Det gode værtskab” – kursus i effektiv mødeledelse

Supplement tilbyder flere kurser i mødeledelse herunder ”Det gode værtskab”, som handler om at skabe et behageligt og produktivt arbejdsmiljø. Et af hovedpunkterne i kurset er, at ledere skal lære at facilitere et godt arbejdsmiljø. Heraf kommer også navnet ”Det gode værtskab”, da man skal påtage sig en værtsrolle og skabe et miljø, hvor man er modtagelig over for ny information.

 

Ring til Supplement A/S

Hvis du mener, at din virksomhed kunne være mere effektiv, når det kommer til mødeledelse, så besøg Supplement A/S på deres hjemmeside eller ring på 39 90 26 88

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *