Sund frokost

Alle har ret til en sund frokost

En sund frokost er en vigtigt del af langt de fleste menneskers hverdag. Den sætter tonen for resten af vores dag, og påvirker hvor friske og veloplagte vi er til arbejdet og de daglige aktiviteter indtil aftensmaden.

For mange kan det være rigtig svært at planlægge en sund frokost i form af madpakker. Mange forbinder nemlig sund mad med tid, og derfor vil de ofte vælge at kreerer en hurtig frokost, ud fra det de lige har ved hånden.

Fokusset på sund mad er blevet større

Vores fokus på sundhed, herunder sund frokost, er steget igennem de sidste par år. Derfor vil det alligevel ofte være noget, der fylder i manges tanker, selvom de aldrig finder tiden eller overskuddet til at få gjort noget ved det selv.

Derfor er det også en kæmpe fordel for dem, der arbejder for en virksomhed, der tilbyder deres medarbejdere frokostordning. Især hvis det er en frokostordning, der giver medarbejderen mulighed for at spise en varieret og sund frokost.

Det er blevet nemmere at tilbyde medarbejderen sund frokost

Mange firmaer, der udbyder frokostordninger har lavet pakker, der gør det muligt for andre virksomheder at vælge sunde frokostordninger til deres ansatte. En af disse frokostordningsfirmaer, er Frokost.dk, der har skabt konceptet Firmasund. En frokostordning skal leve op til flere krav før den kan blive Firmasund godkendt.

Firmasund har en diætist tilknyttet, der gennemgår menuerne før de kan blive godkendt, samt rådgiver køkkener, der står for maden, i forhold til hvordan de skal sammensætte menuerne, før de lever op til sundhedskravet.

Med en firmasundfrokostordning, vil menuen ofte indeholde mange grøntsager, fuldkorn og fibre, lavt fedtindhold samt sund fedt i form af fisk og nødder. Herudover vil en Firmasund frokostordninger gå op i bæredygtighed og aktivt arbejde for mindre madspild.

Har du ikke fået frokostordning endnu?

Som nævnt dukker der flere og flere af disse muligheder for sunde frokostordninger op rundt omkring på grund af den viden og det fokus vi har på sundhed nu om dags.

Hvis man som virksomhed har mere end 10 ansatte i virksomheden, bør der derfor ikke være nogen undskyldning for at tilbyde sine ansatte en lækker og sund frokost når de er på arbejde. Det gør hverdagen både nemmere og sundere for medarbejderne, og hvem foretrækker ikke sunde og veloplagte ansatte?

Er det på tide at din virksomhed for frokostordning, kan di læse meget mere om Firmasund og sund frokost her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *