Allergi har altid haft en stor påvirkning på mit liv og spisevaner

Efterhånden har jeg levet med allergi i en hel del år, men derfor er det stadig yderst frustrerende, når man hører, at pollensæsonen allerede så småt er i gang. Selvom det ikke er al pollen, som jeg er overfølsom overfor, så kan jeg godt mærke, når foråret begynder at komme.

Igennem årene har jeg prøvet mange forskellige ting, men desværre har jeg aldrig fundet et middel, der helt kan fjerne symptomerne på allergi. Derfor må jeg fortsat leve med røde øjne og snue, når pollensæsonen går i gang. Desuden skal jeg hele året være opmærksom på, hvad det er jeg spiser, da jeg også er blevet overfølsom overfor flere forskellige madvare. Særligt er det frisk frugt og nødder, som kan sætte min allergi i gang, hvilket jo nogle gange kan være svært at undgå. Derfor må jeg konstant være opmærksom, når jeg er ude at spise eller købe færdigtilberedt mad, da der ofte er spor af særligt nødder i det.

Problemet været større, da jeg var yngre, da jeg var knapt så opmærksom på, hvad det var jeg spise. Efterhånden har jeg læst, hvad jeg må og ikke må, men derfor ser jeg stadig ikke frem til at sæsonen for allergi går i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *