Ansigtsbehandling – Ren hud og ro i sindet

Jeg får en ansigtsbehandling i gennemsnit 3 gange om måneden, og jeg glæder mig hver gang til at komme ind og blive behandlet, selvom jeg nu har prøvet det utallige gange. Jeg skifter mellem 3 forskellige behandlinger, så der er lidt variation.

Det lyder lidt som om at jeg generelt er god til at forkæle mig selv, men det er jeg faktisk slet ikke. Jeg har faktisk fire små rollinger, som kræver rigtig meget energi. Min mand arbejder meget og derfor er ungerne tit alene sammen med mig. Derfor besluttede jeg mig for at jeg indimellem skulle sætte tid af til mig selv med en beroligende og afslappende ansigtsbehandling.

Jeg kunne også have valgt at ses noget mere med mine veninder, men jeg vil hellere bruge min ekstra fritid på at slappe af. Mine veninder er ikke altid i godt humør, så det er svært ikke at lade deres humør smitte af på mig. Med en ansigtsbehandling får både min hud og mit sind en behandling. Der er ikke noget skønnere!

Jeg glæder mig til næste ansigtsbehandling, da vi skal have lavet en analyse på min hud og se forbedringerne i min hud. Det er altid dejligt at se at man får noget ud af sine penge – udover ro i sindet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *