Jeg gider altså ikke være traditionel, når det gælder damejakker

Hvorfor skal det være så svært at finde damejakker, der ikke er frue agtige. Jeg er godt nok 58, men jeg synes altså, at min stil ikke er så gammel, som jeg er.

Jeg har altid haft det lidt svært med damejakker – for de bliver meget damede… Jeg har forsøgt mig med dunjakker og korte jakker, men jeg finder aldrig nogen jakker, der er helt i min stil.

Jeg er dog for nylig stødt på en interessant modetendens, og det er militær tøj. Under denne trend kan man nemlig også få damejakker, og endda jakker i vintagelook. Jeg synes, det er meget i min stil i militærlooket, så måske jeg skulle kaste mig ud i det.

Men mange vil nok synes, at en dame på snart 60 skal gå i traditionelle damejakker, men jeg er altså mere til det rå look, som militærjakkerne giver mig. Min mand er helt ligeglad, han opdager alligevel aldrig, når jeg køber nyt til, og da slet ikke overtøj. Men så er det godt at jeg selv går op i det, jeg skal se at få købt mig en ny jakke, en fed en, gammel eller ej, og så er jeg vel så ung, som jeg føler mig i den, er det ikke det man siger…?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *