Army shop med kvalitetsvarer & super go’ service!

Jeg har haft meget svært ved at finde en army shop i Danmark. Jeg rejste en gang tit til USA og dér handlede jeg tit alt, hvad jeg havde brug for af army tøj. Da jeg for et år siden fik et nyt arbejde, og derfor stoppede med at komme på forretningsrejser til USA, blev jeg nødt til at finde en butik, der forhandler kvalitets army inspireret tøj her i lille Danmark.

Det tog mig rigtig lang tid at finde ud af at der ikke findes en ordentlig army shop i Danmark. Jeg kunne se, at der var mange army webshops, men det med at handle over nettet, var ikke noget jeg var vant til.

Jeg tog dog chancen og prøvede at bestille noget fra 2 forskellige shops. Det var vildt, hvor stor forskel der var på kvaliteten af varerne fra de 2 webbutikker. Jeg sendte straks den ene vare retur og gik i stedet ind på den anden army shop og bestilte noget mere tøj.

Jeg har nu i et lille års tid bestilt tøj fra den samme shop, og jeg har endnu ikke modtaget noget, som jeg har været utilfreds med. Der har overraskende nok heller ikke været noget som ikke har passet i størrelsen.

Nu opfordrer jeg alle, der kan lide army stilen ligeså meget som jeg kan, til at handle fra samme army shop som jeg handler fra. Jeg har ikke været andet end tilfreds med både deres varer og service.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *