Køb Arne Jacobsen Ægget kopi og hyld dit nye kopimøbel

Her på det sidste har jeg gået og overvejet, om jeg skal købe Arne Jacobsens Ægget i kopi, da det er en rigtig god pris for så lækker en stol, selvom det er et kopimøbel. Hele dilemmaet ligger bare i, om jeg virkelig vil eje denne fantastiske stol, når nu den ikke er ægte.

Denne kopi af Arne Jacobsens Ægget har jeg virkelig forelsket mig i, og selvom det bare er en stol, er den jo utrolig smuk at have stående i stuen. Men på trods af at den er en kopi af den originale stol, er den jo stadig lidt dyr for sådan en som mig.

Selvom stolen er lidt dyr, er jeg overbevist om, at den er alle pengene værd. Arne Jacobsen er jo kendt for at lave kvalitetsmøbler, som holder et helt menneskeliv, og som kun bliver smukkere for hver dag, der går. Derudover er jeg ret overbevist om, at man sidder rigtig godt i Arne Jacobsens Ægget kopi på trods af, at det er en kopi.

Arne Jacobsens Ægget kopi er altså en fordel at købe, hvis man inderligt ønsker sig en stol af Arne Jacobsen, men ikke har råd til at købe en ægte. Derudover har jeg faktisk hørt fra mange, at man slet ikke kan se forskel på originalen og kopien, så hvorfor ikke bare købe kopien og spare nogle penge der.

En kopi af Ægget af Arne Jacobsen er så smuk, at man kan have det stående, hvor end det skulle være. Den kan stå i din stue, i dit soveværelse eller på dit kontor. Mulighederne er mange og begrænsningerne få. Jeg ville dog aldrig sætte Arne Jacobsens Ægget kopi udenfor, da den kan risikere at få regn på sig eller lignende. Selvom det er en kopi, må man altså godt passe ordentligt på sine ting.

Jeg kan virkelig ikke fordrage de mennesker, som har dyre designermøbler af diverse kunstnere, heriblandt Arne Jacobsen, som ikke passer ordentligt på deres møbler. Jeg synes, at det er respektløst over for os andre, som må spinke og spare i flere måneder for at få råd til et kopimøbel som fx Arne Jacobsens Ægget i kopi.

Jeg tror faktisk, at jeg mens jeg har skrevet dette blogindlæg, har besluttet mig for hvad jeg skal gøre. Min drøm har altid været at have en komfortabel og smuk stol, og hvorfor ikke vælge en dansk designer. Jeg vil nu skynde mig at bestille Arne Jacobsens Ægget kopi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *