At bruge en Kundetæller som hønsetæller

Jeg har en masse dejlige høns og hvad det har at gøre med en kundetæller vil jeg nu forklare.. Problemet er imidlertid at det sker ganske ofte, at jeg ikke har mulighed for at lukke dem ind om aftenen, fordi at jeg ganske enkelt ikke er hjemme. Almindeligvis kan jeg få naboen til at gøre det, men det er sket et par gange at jeg har måtte frygte for at ræven kom på besøg i løbet af natten. Og så var det at jeg tænkte om man kunne automatisere det med en ganske almindelig retningsbestemt kundetæller.

For hønsene finder jo selv ind når det blive sent. Jeg har bare brug for at lave et system som kan lukke lågen selv, når jeg ved at alle hønsene er inde. Jeg tænkte at man kunne gøre brug af en kundetæller, for hvis man bare kan holde styr på hvor mange høns som er ude og inde, så behøver det jo ikke at være så svært, og den opgave kan en kundetæller vel klare.

Efter at have tænkt nærmere over idéen er jeg som ikke så sikker på at en kundetæller er den rigtige løsning, så hvis i har nogen idéer, vil jeg meget gerne høre mere om det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *