Bilnøgle

Autonøgler i København – find den rette låsesmed

Har du brug for en låsesmed til autonøgler i København, så kan Københavns Låsesmed hjælpe. De laver autonøgler i København af samme kvalitet som originalen, og laver det til næsten alle typer biler samt mærker. De kan mere eller mindre klare alt inden for låse opgaver og gør det til konkurrencedygtige priser. De vægter kundeservice højt og gør en indsats for at deres kunder føler sig trygge.

Hvilke autonøgler i København tilbyder de?

Ønsker du at få lavet nye autonøgler i København, så er der et par funktioner de kan tilføje – såsom startspærre, fjernbetjening og klapfunktion.

Startspærrens formål er at gøre det svære for uvedkommende at starte din bil, så du kan føle dig lidt mere sikker. Det virker således at, man indsætter en kode i nøglen, som når man indsætter den i nøglehullet, så sender et signal til bilens chip system. Stemmer koderne overens, så får man lov til at starte bilen. Det er godt nok de fleste biler der har det efterhånden, da det blev gjort lovpligtigt i 1993 i alle nye biler.

Du kan også få tilføjet en fjernbetjening i din nye autonøgler i København, hvis formål siger lidt sig selv – det gør det lettere at komme ind i sin bil.  Det er en praktisk løsning fordi, har man eksempelvis hænderne fulde efter en shopping tur, så er det en smule lettere at få åbnet bagtil. Derudover undgår man en knækket nøgle, hvilket let kan ske under frost vejr. Hvis du derudover også får tilføjet en klapfunktion, så slider du væsentligt mindre på nøglesværdet, hvilket giver dine autonøgler fra København en væsentligt længere levetid.

Få hjælp døgnet rundt

Hos Københavns Låsesmed har de en døgnvagt til autonøgler i København, som kan hjælpe dig døgnet rundt. De kommer hurtigt ud til dig og vil typisk være hos dig inden for 30 minutter. Ydermere laver de ekstra autonøgler i København, hvilket altid anbefales, da man som minimum bør have to eksemplarer.  Dette vil kunne sparer dig for en stor regning, hvis du skulle være så uheldig at miste originalen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *