Behandling af fodvorter, hjælp til vores endeløse kamp

Jeg har brug for informationer om behandling af fodvorter, det er et stort problem herhjemme. Begge mine to børn har døjet med fodvorter i flere måneder nu, jeg tror, de får de henne i svømmehallen.

Min datter er den, der har haft det længst. Hun går til svømning to gange om ugen, og hun har haft fodvorter lige så længe, som hun har gået til svømning. Jeg har prøvet at tale med skolesygeplejersken om behandling af fodvorter, men det er ikke skolens område, når smittefaren foregår efter skole.

Min søn er først begyndt nu her, at få flere fodvorter, i starten havde han kun en enkelt, han går også kun i svømmehallen en gang i mellem, når der er aften åbent og sådan.

Jeg har prøvet mange typer for behandling af fodvorter, jeg har både prøvet at smøre med sådan noget salvegift, der skulle dræbe vorten, og jeg har prøvet af fryse dem væk. Begge uden held selvfølgelig. Er der nogen, der har vidundermidlet til fodvorterne? Jeg har været ved lægen flere gange, mest med min datter, fordi hun er meget plaget af vorterne. Men han har ingen bedre forslag, end det jeg allerede har prøvet. Han siger, de skal vokse fra dem og leve med dem indtil da. Kan det virkelig være rigtigt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *