Et råd til dig, der skal på ferie: bestil billeje i Nice hjemmefra

Jeg vil nu fortælle jer om en ellers hyggelig ferie i Nice, vi var på her i sidste sommer. Vi boede på et glimrende hotel med det sødeste og mest servicemindede personale, og vi nåede da også at opleve en masse af den franske kultur og seværdigheder, men vi fortryder godt nok, at vi ikke bestilte billeje i Nice hjemmefra.

Vi er en familie, der gerne vil ud og opleve noget, når vi er på ferie. Vi bor helst steder med så få turister som muligt. I første omgang var det meningen, vi bare ville klare os med offentlig transport, men efter to dage, hvor vi ikke kunne regne med busplanerne og yderligere en dag med alt for sure taxachauffører.

Tredje dag blev vi så enige om, at vi ville finde billeje i Nice, så vi kunne komme rundt på egen hånd. Desværre var der  rift om lejebilerne, da vi var midt i højsæsonen, så vi endte med at få en minivan, selv om vi kun er tre personer, hvilket betød, vi havde svært ved at finde parkeringspladser.

Jeg vil med andre ord hellere end gerne anbefale alle at bestille billeje i Nice eller hvor man nu skal hen, hjemmefra, så man er sikker på at få en god bil at komme rundt i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *