Der er stor forskel på kvaliteten af billige rengøringsmidler

Det fandt jeg ud af da jeg bestilte vareprøver fra nogle af de webshops som sælger billige rengøringsmidler online. Jeg havde selvfølgelig en masse rengøringsmidler stående som jeg har købt af min nuværende leverandør, som ikke sælger sine produkter online.

Det kan godt være at man kan spare penge på de billige rengøringsmidler, men der er stor forskel på kvaliteten af dem. Ud af 8 vareprøver, som jeg fik mit personale til at teste, var der kun 4 af mærkerne som kunne bruges. De andre fire, som ikke slap gennem nåleøjet, var simpelthen ikke gode nok. De fleste af dem var for tynde og en enkelt af dem stank simpelthen så meget, at mit personale ikke kunne bruge det.

Der var altså 4 billige rengøringsmidler, som jeg købte online, der rent faktisk kunne bruges. Der var dog en online leverandør som foruden et enormt godt produkt, skilte sig ud, ved også at have en uovertruffen god service og det er også noget der går in i min samlede vurdering, hvis jeg beslutter mig for at skifte leverandør.

Den leverandør som skilte sig ud med billige rengøringsmidler, gjorde det ved at have folk ansat, som havde et virkeligt godt kendskab til rengøringsbranchen. Ved nogle af de andre fik jeg lidt et indtryk af, at det var nogle unge knægte, som lige havde set en god mulighed for at skumme fløden. Så jeg vil vælge den seriøse leverandør hvis jeg beslutter mig for at skifte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *