Køb billige træpiller og spar penge samtidig med, at du får varmen

Min mand og jeg har længe overvejet at købe træpiller, men vi skulle først lige have installeret vores pillefyr, før det kunne betale sig at investere i et helt læs biobrændsel. Pillefyret blev installeret i går, og jeg leder nu efter nogle billige træpiller.

Nu er det jo ikke, fordi træpiller er specielt dyre, men da min mand er rimelig nærig, vil jeg gerne spare, der hvor det er muligt, og jeg har hørt, at man kan spare rigtig mange penge ved at købe billige træpiller, og man kan sågar også købe dem online.

Da det vil spare mig for enormt meget tid og besvær, har jeg tænkt mig at købe de billige træpiller online, og jeg har derfor brugt hele formiddagen på at finde den bedste og billigste butik på nettet, og det har jeg nu fundet.

Jeg har nemlig tænkt mig at købe mine billige træpiller hos Land & Fritid, da de har de bedste priser og den hurtigste leveringstid, hvilket jeg sætter rimelig stor pris på, nu hvor vi faktisk står og skal bruge vores træpiller rimelig hurtigt. Kulden er jo som bekendt kommet til landet, og vores radiatorer varmer slet ikke huset godt nok op, så vi går alle sammen rundt med tykke trøjer på derhjemme for ikke at fryse.

En af grundene til at min mand og jeg gerne ville begynde at fyre med træpiller var, at de er meget billigere i drift, og da vi de seneste år har modtaget en ualmindelig høj varmeregning for vinterhalvåret, selvom der har været koldt i vores hus, har vi altså besluttet os for, at vi skulle have noget for vores penge.

At man så kan købe billige træpiller gør jo, at vi kan spare endnu mere, end vi ellers ville gøre, og det er jo kun ekstremt fordelagtigt.

2 tanker om “Køb billige træpiller og spar penge samtidig med, at du får varmen”

  1. I takt med at træpiller er blevet mere og mere populære, er der flere og flere butikker, der sælger billige træpiller. Der er derfor, som du selv siger, en masse gode grunde til at investere i nogle træpiller

  2. Det har du garanteret ret i Carina. Vi bør alle gå over til træpiller, så vi kan få endnu billigere træpiller!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *