Jeg har lige købt biobrændsel og cement online til spotpris

Jeg har lige været ud og købe træpiller som for den uindviede er biobrændsel. I samme ombæring fik jeg også købt cement, som var nærmest til foræringspris. Det er helt overraskende, hvor meget billigere tingene er, når man køber det online – og i disse dage kan man jo praktisk talt finde alt online.

Det kan i hvert fald ikke være mange år siden at man ikke kunne købe ting som cement online. Jeg købte i hvert fald personligt kun luksus ting som tasker og andet når jeg skulle handle online. Det har immervæk ændret sig indenfor det sidste år.

Jeg ville ønske at flere mennesker fik øjnene op for biobrændsel. Fordelene er jo så mange, og man gør naturen en stor tjeneste – og det er vist de færreste de kan mene, at vi ikke skylder naturen lidt mindre hårdhændet behandling,

Jeg vil i hvert fald gerne efterlade denne jord så den stadigvæk bare er i en lidt forsvarlig tilstand. Mine børnebørn skal også lære jorden at kende som jeg gjorde det. Man kan dog spørge sig selv om hvor mange skove og dyrearter der er tilbage om en 50 års tid? Og uden de rige plante og dyreliv så vores planet først sendt til tælling.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *