Elektroniske butiksklokker med trådløs sender – kan man det?

Jeg har fundet en online butik der har to produkter som begge er nogen jeg synes at jeg har brug for. Jeg har jo en lille butik med en dejlig gård ude bagved, hvor jeg nyder at sidde, når det er godt vejr, og der ingen kunder er. Jeg har sådan en gammel messing klokke hængende over butiksdøren, men den lyder altså ikke højt nok til at kunne nå helt ud i gården. Jeg har så fundet nogle elektroniske butiksklokker, og det er jo alt sammen meget godt, men der er jo stadig en grænse for hvor høj en lyd de må lave. Kunderne skulle jo ikke gerne få et chok når de træder ind i butikken.

Således har jeg altså brug for at få trukket noget lyd udenfor. Hvordan det helt skal foregå ved jeg ikke. Jeg tænker at man kunne bruge en form for trådløs sender og få min mobiltelefon til at give besked, eller hvad ved jeg. Man kan jo så mange smarte ting i dag.

De har ganske vidst en trådløs sender, det samme sted som jeg fandt den der kundetæller, men der står ikke rigtig noget om hvad den kan bruges til, eller om hvordan man bruger den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *