Canon blæk og Brother patroner: Køb dem billigt på nettet

Da jeg er rimelig doven til at få købt printerpatroner, har jeg to printere derhjemme. Den ene er en Canon printer, og den anden er en Brother printer. Når jeg har brugt printerpatroner op på Canon printeren, bruger jeg bare Brother printeren – det er super smart! Nu er jeg så havnet i en situation, hvor jeg også har brugt blækket op på Brother printeren, og jeg skal nu derfor bruge både Canon blæk og Brother patroner.

Da der går så lang tid imellem, jeg køber printerpatroner, har jeg mere eller mindre glemt, hvor jeg kan købe både Canon blæk og Brother patroner henne.

I går gik jeg derfor hen i en tilfældig butik, der sælger printerpatroner, for at se, om jeg kunne købe min Canon blæk og Brother patroner der, og det kunne jeg faktisk godt. Da jeg stillede mig i kø, kom jeg til at kigge på prisen, og jeg fik bogstavelig talt et chok.

Min Canon blæk og mine Brother patroner kostede i hvert fald langt mere, end hvad jeg sidst havde givet for dem, og mere end hvad jeg havde lyst til at give for nogle printerpatroner.

Jeg gik tomhændet hjem og tænkte, at det kunne jeg i hvert fald finde billigere. Da jeg kom hjem, tændte jeg straks for computeren og søgte på “Canon blæk og Brother patroner” på nettet. Jeg fandt så en hjemmeside, der sælger billige printerpatroner, og der kunne jeg heldigvis også købe mine printerpatroner.

Jeg bestilte en gang Canon blæk og nogle Brother patroner, og jeg kom af med langt mindre, end hvad jeg ville have købt for i den butik, jeg var inde i samme dag. Det kan altså godt betale sig at kigge sig lidt for på nettet, inden man køber noget. Den webshop vil jeg i hvert fald bruge fremover.

3 tanker om “Canon blæk og Brother patroner: Køb dem billigt på nettet”

  1. Jeg synes, at det er ret sjovt, at du har hele to printere. Det har jeg godt nok aldrig hørt om før, men jeg bruger selv Brother patroner på nettet, og det kan man altså spare mange penge på.

  2. Det kan i hvert fald godt betale sig at købe sine Brother patroner på nettet – det har jeg i hvert fald erfaret!

  3. Det kan MEGET HURTIGT give god mening at have to printere. Den ene til farve og den anden til sort / hvid. Det er nemlig langt fra alle printere som er gode til begge dele.

    – Og her kan man med fordel nævne lasertoner printere, da denne type egner sig væsentligt bedre (især økonomisk) til sort/hvide print end f.eks blækpatroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *