Spar penge på printerpatroner, kompatible med Canon blækpatroner

Ind til for nylig har jeg altid holdt på, at det var bedre at gå efter originalen, end blot nogle billige kopier, men da jeg her den anden dag havde brug for nogle nye printerpatroner til min printer, fandt jeg ud af, det faktisk langt bedre kunne betale sig at gå efter nogle, der var kompatible med de originale Canon blækpatroner, da man kunne spare rigtig mange penge på den måde.

En af mine venner har samme printer som jeg, og han sagde, han havde købt nogle kopier af Canon blækpatroner til sin printer i stedet for at købe de originale printerpatroner. Jeg har ikke forstand på, om de originale er bedre eller ej, men jeg kan umiddelbart ikke se nogen stor forskel på det, jeg printer ud.

I hvert fald er jeg ikke i tvivl om, at hvis jeg en dag igen skulle stå og mangle Canon blækpatroner, så vil jeg helt sikkert gå efter nogle printerpatroner, der var kompatible med dem. Det viste sig nemlig, at jeg kunne spare over halvdelen af, hvad jeg ellers skulle have betalt for at få noget blæk i min printer, blot ved at købe de billigere kopier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *