Corona stol og kopimøbler – Corona stolen er bare den fedeste stol

Når jeg nu nævner Poul Volther eller hans Corona stol, så er der nok mange som ikke har nogen som helst idé om hvad jeg taler om.

For at sige det kort, så taler jeg om verdens fedeste designerstol, og så er den oven i købet af dansk fabrikat.  det er i hvert fald min mening, men jeg ved at Arne Jacobsen er meget mere oppe i tiden, ikke mindst i USA, så det kan vel være at jeg taler for døve ører når jeg prøver at promovere denne fantastiske Corona stol.

Ikke desto mindre er det mit yndlingsmøbel og jeg ejer allerede en, men jeg kunne godt tænke mg en til, men pengepungen kan ikke rigtig håndtere den investering, så jeg tog en beslutning og købte en kopi i stedet. Kopimøbler har jo ellers et noget dårligt ryg, men samtidig har jeg hør fra pålidelige kilder at man slet ikke går så meget på kompromis med kvaliteten som nogen vil påstå.

Jeg var meget spændt da jeg gik og ventede på at den skulle blive afleveret. Jeg vil ikke sige at jeg havde fortrudt, men jeg var i hvert fald ikke så sikker i min sag som jeg havde været. Endelig kom den, en kæmpe pakke som dårlig kunne komme in ad døren. Jeg skrev under og skyndte mig at pakke ud. Som sagt så har man hørt både det ene og det andet om kopi møbler, men hvad jeg fandt inde i pakken havde jeg ikke forventet.

Min Corona stol var alt hvad jeg kunne have forventet og mere til. Da jeg havde fået samlet de småting som skulle samles stillede jeg den ved siden af min original og når jeg siger at forskellen er ikke eksisterende, så mener jeg det.

Måske skulle man overveje kopimøbler noget oftere.

En tanke om “Corona stol og kopimøbler – Corona stolen er bare den fedeste stol”

  1. Jeg har efterhånden købt en en hel del kopimøbler og synes egentlig at det er ret fantastisk at man kan få kopimøbler i den kvalitet. Jeg har i hvert fald ingen intentioner om at købe en original foreløbig. Det har jeg jo slet ikke råd til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *