Danefæ er min kusines families yndlingsmærke på grund af mig!

Min kusine rejser en del. Det skyldes, at hendes mand har et job, der kræver, at han bor et par måneder her og der. Bolig og bil er altid betalt, men derfor kan det alligevel godt være hårdt at være på farten hele tiden. Især fordi min kusine har en lille to-årig søn med, som kommer til at skifte barnepige hver 3. måned. Fordele og ulemper kan altid diskuteres, men det hører nok et andet forum til. Dette indlæg skal i stedet handle om, hvordan Danefæ er blevet favoritmærket for den lille familie.

Danefæ er et tøjmærke, som er tydeligt inspireret af den nordiske mytologi og det typisk skandinaviske omskiftelige vejr. Deres regnfrakker ses ofte på cykelstierne i København, men også Danefæ børnetøj er blevet meget populært efterhånden. Det er som sagt især populært i min kusines familie, og det er nok noget, som jeg især kan tage æren for.

På grund af den megen rejseri, fik jeg nemlig ikke set så meget til min kusines søn, og da jeg skulle besøge dem i England, ville jeg gerne give en gave, som både kunne glæde både mor som barn. Mit valg faldt på børnetøj, da jeg vidste, at de havde svært ved at finde godt børnetøj, som drengen nød at have på.

Jeg valgte Danefæ, da Danefæ er så skandinavisk i sit udtryk, at det virkede som den perfekte måde at minde familien om deres rødder på. Derudover er jeg selv ret vild med Danefæs design. Det er så hyggeligt og humoristisk.

England har som bekendt også forholdsvist omskifteligt vejr, så den sweater, jeg havde købt, var helt perfekt for min kusines søn. Han blev så glad for at have den på, at min kusine begyndte at efterspørge mere tøj fra Danefæ, og nu er det faktisk hele familien, som går i tøj fra samme mærke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *