Dartshop – din adgang til alt i dartudstyr

Dartshop – din adgang til alt i dartudstyr

Hvad enten du er professionel dartspiller eller bare godt kunne tænke dig at spille dart for sjov, kan Dartshop hjælpe med dine behov og ønsker. Dartshop har alt dartudstyr og tilbehør, der kræves for at kunne spille dart. På dartshop.dk, der er en online netbutik, kan du købe alt lige fra komplette pakkeløsninger, der indeholder både dartskive, dartpile, whiteboards, slibesten mm.. Med en pakkeløsning fra Dartshop er du klar til at gå i gang med at spille dart, så snart du modtager pakken med posten. Det eneste, du skal gøre, er at finde et passende sted, fx et hyggeligt hjørne i din bar eller en ubrugt krog i hobbyrummet og invitere dine gode venner over til et spil.

Dartshop er også for de professionelle

Dartshop forhandler dog også mere professionelt udstyr, så du kan spille dart, som nogle af de største stjernespillere i dartmiljøet bl.a. Martin Adams og Phil Taylor. Dartshop tilbyder for eksempel tungstens dartpile eller en professionel elektronisk scoretavle, der særligt henvender sig til de mere øvede og seriøse dartspillere.


Hos Dartshop kan du finde alt i hobbyløsninger

Hos Dartshop tilbyder vi ikke kun vores kunder alt inden for darttilbehør og udstyr. Vi forhandler også et væld af andre former for hobbyudstyr. Vi har bl.a. flotte bordfodboldborde, airhocky, bordtennisborde og en masse andet. Er du en institution for børn og unge eller ejer af en bar eller pub, der gerne vil tilbyde dine gæster lidt ekstra sjov, så er dartshop.dk det rette sted.

 Har du et ønske om at afprøve noget af alt vores dartudstyr, inden du beslutter dig for at købe, er du altid velkommen til at komme forbi Trige, hvor Dartshop har deres showroom.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *