De flotteste papirposer fungerer fint som magasinholdere

Min yndlingsbutik er en lille forretning, der ligger i nabobyen, som sælger gamle bøger og små nipsgenstande. Når man handler der, får man sine varer med hjem i de flotteste papirposer, og endda med et helt nyt design hver måned. Faktisk har man næsten helt svært ved at smide dem ud, så jeg har fundet en rigtig god løsning på dette lille luksusproblem, synes jeg selv…

Det er måske lidt svært at forestille sig, at papirposer kan være flotte, men denne forretning har altså gjort det til en del af sin markedsføring at give kunderne disse essentielle poser, som også holder den røde tråd i det forretningen prøver at udvise meget godt.

Butikken har ligget der i ca. syv måneder, og jeg har vist været der ca. en gang hver måned, simpelthen fordi der er så hyggeligt. Her på det sidste er jeg i øvrigt begyndt at gemme de papirposer, jeg får dernede fra fordi de bare er så dekorative. Jeg bruger dem til at holde aviser og magasiner, og alle synes, de er rigtig flotte som alternativ til magasinholdere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *