Diskrete kondomer på nettet

Jeg tror ærligt talt, at mange kønssygdomme kunne have været undgået, hvis man noget før havde fundet på at sælge kondomer online og helt diskret.

Det er simpelthen så pinligt at stå i Netto eller på Steno kl. sent og skulle købe en pakke kondomer. Enten ligner man en, der er ved at bygge et lager op, eller også ligner man en, der skal skynde sig hjem, fordi nogen ligger og venter, og begge dele virker bare rigtig lummert eller desperat.

Det er vildt smart at købe kondomer på nettet, så har man god tid til at finde de helt rigtige. Så tør man måske også kaste sig ud i jordbærsmag, XXL eller riller, eller hvad der nu er, fordi man kan give sig god tid til at købe sine kondomer. Og der er ingen, der kigger dig over skulderen, det skulle da lige være kæresten, der kiggede med!

Man bliver hurtig afhængig af at købe sine kondomer på nettet, det er så afslappet og anonymt, og der er oven i købet rabatordninger, hvis man handler bare mere end en gang på siden. Og hvis der er andre, der kigger i posten, gør det ikke noget, for man får kondomerne tilsendt helt diskret. Jeg skal helt sikkert have købt nogle flere, måske med kokosduft eller æble.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *