Skummel plan med drengene og deres militærhuer

Jeg går i 3.g, og det er da bare helt vildt som alle drengene i min klasse går i det samme tøj! De går alle sammen med militærhuer, sådan nogle i armyfarvet strik, en af dem har endda en i camouflage strik.

Vi piger går da også nogle gange i det samme tøj, men slet ikke i samme grad som vores drenge. Det er nok fordi, at de to smarte drenge har militærhuer, og så skal alle de andre også bare have en, sådan for at efterligne og være med på moden. Alle pigerne har snakket om det, vi synes, det ser helt vilde ud, fordi de seriøst alle sammen har den samme hue på. Og de har den på hver dag

Så vi har tænkt os at tage lidt pis på dem, vi vil alle sammen købe militærhuer selv og så tage dem på en dag i klassen. Og så bare lade som ingenting, når vi møder om morgenen. Det skal selvfølgelig være nogle ret billige huer, som vi bare køber online, ellers er det ikke så sjovt for os. Vi kommer jo nok ikke til at bruge dem så meget bagefter.

Gud ved, om drengene overhovedet fatter, at vi driller dem lidt med deres militærhuer. Det kommer til at se så komisk ud, hele klassen med army farvede huer, det kommer til at blive totalt sjovt. Så nu skal de bare købes, og så har vi aftalt, at vi skal tage dem på i næste uge, vi skal lige have bestilt 14 af dem først!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *