Vi lærte, der var noget, der hed el døgnvagt i julen, TAK for det

Min kæreste og jeg var så mega heldige i julen, da vi blev reddet af en el døgnvagt, jeg vidste faktisk slet ikke, at de fandtes. Jeg troede kun, døgnvagter var for låsesmede og den slags. Men vi brugte et firma, der klart kan anbefales.

Vi var lige kommet hjem fra min kærestes søster, hvor vi havde holdt juleaften og overnattet til 1. juledag. Vi skulle videre til arrangement 2. juledag, men var lige hjemme og vende i mellem tiden og læsse gaver af. Vi laver lidt mad og pludselig går strømmen, og vi går i panik – det var før vi vidste, der var noget der hed el døgnvagt.

Vi skulle nemlig lave æbleflæsk til 14 mennesker til dagen efter og var derfor ret afhængige af strømmen. Heldigvis havde jeg lidt strøm på min computer, og så fandt vi hurtigt en el døgnvagt online.

De kom med det samme og det tog dem kun en halv time at lave, der var gået overgang i et eller andet, hvad end det så betyder. Men til en anden gang er det godt at vide, de er kun et klik væk og de var søde og prisen var forbløffende overkommelig. Så ved vi det, og nu også dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *