Emil Raun: ”Det handler om at dygtiggøre sig konstant”

emil raunEmil Raun, som i dag er stifter og daglig leder af jobcenteret Varda Jobservice i Tommerup på Fyn, har haft forskellige lederstillinger inden for offentlig ledelse og forvaltning, inden han valgte at starte Varda Jobservice op.

For Emil Raun har det altid været vigtigt konstant at dygtiggøre sig i de stillinger, som han har varetaget. Derfor har Emil Raun sideløbende med flere af hans stillinger taget flere efteruddannelseskurser. Og netop devicen om at blive ved med at dygtiggøre sig – ikke kun praktisk igennem forskellige og vekslende stillinger men også teoretisk på skolebænken – er bl.a. en af årsagerne til, at Emil Raun har haft succes med at opstarte og drive Varda Jobservicecenter til der, hvor det er nu.

Emil Raun har taget flere efteruddannelseskurser

Emil Raun har bl.a. tilbage i 1999 taget en 1-årig lederuddannelse på Odense Kommune. I samme periode var han ansat som Integrationschef hos Center for Integration, Kultur- og Socialforvaltning. På denne 1-årig lederuddannelse fik Emil Raun blandt meget andet værktøjer til, hvordan man som leder kan skabe aktive og motiverede medarbejdere, hvordan man håndterer og løser konflikter og hvordan man præsenterer et budskab og afholder effektive møder.

Senere i år 2005 til 2006, da Emil Raun arbejdede som Direktør på Helse- og Arbejdsmarkedet, tog han igen et 1-årig efteruddannelseskursus. Denne gang hos DJØF vedrørende kompetenceudvikling i Offentlig Ledelse. Og endnu igen fik Emil Raun nye, brugbare værktøjer til, hvordan han kunne dygtiggøre sig som leder i hans daglige virke som direktør.

Blive en bedre leder – dygtiggør dig

For Emil Raun er det vigtigt konstant at holde sig opdateret på, hvordan man kan dygtiggøre sig, der hvor man nu engang er. På den måde bliver man den bedste leder for sine medarbejdere. En leder der kan inspirere sine medarbejdere til at tænke i nye former for arbejdsstrukturer og arbejdsgange, som kan være med til at optimere og effektivisere arbejdet og skabe de bedste slutresultater på arbejdspladsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *