Endelig får jeg et nyt tag

Jeg har i mange år sparet sammen til at få lagt nyt tag på mit hus, og det har været en rigtig sej kamp, men nu er jeg endelig der, hvor jeg har råd, og kan gennemføre min drøm, og det glæder jeg mig til, for det trænger virkelig også til en udskiftning.

Jeg har søgt sådan lidt rundt på nettet efter det bedste firma, der også har lyst til at ligge et nyt tag for mig, og jeg tror jeg har fundet et, der virkelig kan deres kram, også er de endda ikke sådan sindssyg dyre, som mange af de andre jeg så.

Min kone glæder sig også rigtig meget til, at vi får lagt nyt tag, men hun har jo også gået og ventet ligeså længe som jeg har på, at det endelig skulle ske, og jeg kan ikke sige så meget andet end, at vi er ovenud lykkelige for, at det sker.

Om en lille måneds tid skal vi rykke ud af boligen, så vi kan få lagt et nyt tag, og vi skal bo et par uger hos nogle af vores venner, så det bliver da rigtig hyggeligt. Vi havde overvejet hotel, men så tilbød vores venner, og det ville vi hellere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *