Erfaring med chiptunning i København

En af mine venner har for en stykke tid siden fået sin bil chiptunet. Han gik hen på google of tastede chiptunning i København og fandt nemt hvad han ledte efter. Chiptuning er forenklet sagt en optimering af bilens software, der låser op for nogle begrænsninger der er sat, for at opnå lavere afgift og billigere forsikring, og det er virkelig noget der gør en forskel.
Min ven er blevet rigtig glad for at han fik foretaget en chiptuning i København, da det har betydet at hans bil er gået fra at have 115HK til hele 150HK, hvilket må siges at være noget af en forskel.
Jeg var lidt usikker på hvor sikker en chiptuning reelt er, men efter at have læst lidt om det står det mig nu klart at der aldrig bliver optimeret over bilens grænseværdier, og derfor er det helt sikkert, og der er således ikke noget at være bange for.Han kan slet ikke forstå, at jeg ikke har fået lavet en chiptuning i København endnu.
Han siger at det er penge godt brugt, og at jeg virkelig skulle overveje at få lavet en på min bil. Og jeg må da indrømme at jeg er godt og grundig fristet til at få lavet en.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *