Min søn leger erhvervstransport

Min søn går meget op i biler og lastbiler, og hans ynglingsleg er, uden at han selv er klar over det, erhverstransport. Især transport af farligt gods. Han kan virkelig leve sig ind i det, og tit og ofte kan han blive helt forskrækket hvis man kontakter ham mens han leger.

Nu er det nok for tideligt at spå hans fremtidige karriere, men hvis han bliver ved med at synes at erhverstransport er spændende så vil jeg da bakke ham op, da jeg er den type forældre der altid vil bakke deres børn op. I hvert fald i job valg.

Man skal lave noget man er glad for, ellers kører man alt for nemt sur i det, og så bliver det sværere og sværere at levere en ordentlig indsats, hvilket hverken er tilfredsstillende for hans arbejdsgiver eller ham selv. Så hvis han vil inden for erhverstransport så kan han forvente at få min støtte.

Det eneste jeg ikke ville synes ville være så fedt at han transporterede som erhverstransport, ville være radioaktivt affald, selvom der sikkert er rigtig gode penge i det. Men mon ikke det mest bliver transporteret i tog. Jeg mindes i hvert fald et halv af demonstrationer i tyskland omkring det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *