Få en fedtsugning uden kirurgisk indgreb med cool sculpting

Jeg har lige set et dokumentarprogram om noget, der hedder cool sculpting, og jeg er dybt fascineret af denne metoder, der vist stammer fra USA. Basalt set, er det jo fedtsugning uden kirurgisk indgreb, hvor man i stedet for at stikke et instrument ind i huden på patienten i stedet for fryser fedtcellerne væk.

De sagde i dette program, at processen varer nogle måneder, og så ville op i mod 25 procent af ens fedtceller være væk ved bare en eneste behandling. Det synes jeg altså er helt vildt!

Hvis jeg går hen og bliver ked af min krop, er jeg da slet ikke i tvivl om, hvordan jeg vil tabe mig. Det skal klart være denne form for fedtsugning uden kirurgisk indgreb. Det virker som en utrolig nem måde, og det er heller ikke farligt, da det kun er selve fedtet, der bliver påvirket af kulden.

Selvfølgelig tager det lidt ekstra tid at nedbryde fedtet, men det synes jeg ikke gør noget overhovedet. Hvis jeg kan få fedtsugning uden kirurgisk indgreb, må det gerne tage lidt ekstra tid, uden jeg brokker mig. Så slipper jeg også for at være bange for min behandler, for det ser altså temmelig voldsomt ud, når man ser sådan en almindelig fedtsugning på tv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *