Temperaturmåler

Find den rette temperaturmåler til dit behov

Temperaturen er den ting, vi måler allermest. Det gælder både i privaten og industrien. Faktisk er mere end 40% af målingerne i industrien en temperaturmåling. Og det skyldes ikke kun, at det er rart at vide, hvor varmt eller koldt, der er indenfor eller udenfor. Det skyldes også, at temperatur er en utrolig væsentlig faktor i mange forskellige situationer. Vi kender det fra privaten, hvor temperaturen er vigtig, når vi laver mad i ovnen, vasker tøj i vaskemaskinen og tager bade. På samme måde er temperaturen i forskellige industrielle henseender fuldstændig afgørende, for at en opgave kan udføres, eller at produkter og varer ikke tager skade. Eksempelvis er det væsentligt at måle temperaturen i opbevaringslokaler eller lagerrum, så man er sikker på, at de ting, der opbevares, ikke tager skade. Når man skal måle, er det vigtigt, at man har den rette temperaturmåler, der møder ens individuelle behov.

En temperaturmåler kan være mange ting

En temperaturmåler er ikke blot det termometer, vi kender fra hjemmet, så vi kan se, hvor koldt eller varmt der er udenfor. Fra køkkenet kender vi også stegetermometeret og bolsjetermometeret, der begge har deres specifikke egenskaber ud til det, de forventes at blive brugt til. På samme måde gælder det for industrielle temperaturmålere, at de kan se ud på mange forskellige måder, have varierende egenskaber og være målrettet forskellige formål. Der findes alt lige fra det almindelige måleinstrument til berøringsfri infrarøde temperaturmålere, som eksempelvis kan bruges til at måle isoleringskvaliteten i en bygning. Der findes desuden målere, der kan måle temperaturer på helt op til 1600 ◦C. På den måde er der i industrien som i privaten også forskel på, hvilken temperaturmåler man skal bruge. Hos Hammer Electronics har de et stort udvalg, der rangerer fra den ene ende af spektret til den anden, så du kan være sikker på at kunne finde frem til den måler, som du har brug for.

Intelligente løsninger, der gør det nemt for dig

Udviklingen af den nye teknologi giver konstant nye muligheder inden for alt, hvad der har med elektronik at gøre. Det gælder ikke mindst for temperaturmålere, hvor der også hele tiden kommer nyere og smartere løsning, der gør arbejdet lidt nemmere. Eksempelvis kan man i dag få en temperatur datalogger, der hele tiden holder øje med temperaturen i eks. et serverrum. Dataloggeren er så i stand til at sende disse informationer videre via enten Bluetooth, WiFI eller en Cloud løsning. På den måde har den nye teknologi gjort det muligt, at man hele tiden har adgang til data og kan overvåge temperaturen, selvom man ikke er fysisk til stede. I princippet kan man sidde et sted og holde øje med temperaturen på den anden side af kloden, fordi det hele bliver sendt direkte. På den måde giver den nye teknologi hele tiden ny og smartere løsning, der sparer en både tid og besvær.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *