Findes der et billigt flyttefirma i København?

Jeg er kontanthjælps modtager, ja det er altså ikke af min gode vilje, og nu står jeg oven i købet og skal flytte. det siger sig selv at det er svært at få pengene til at række, og derfor er jeg nu også på jagt efter et billigt flyttefirma, for selvom jeg godt selv kan tage fat og slæbe, så kender jeg altså ikke nogen som kan køre for mig. Således ser jeg ikke nogen anden udvej en at hyre et flyttefirma.

Men det må naturligvis ikke være for dyrt. Det er i forvejen svært at få pengene til at række til depositum og alt det hejs, så ekstra udgifter er ikke velkomne. Men som allerede nævnt ser jeg ingen anden udvej, så jeg har naturligvis været på jagt efter et billigt flyttefirma.

Det er imidlertid ikke nemt, i hvert fald ikke i København. Jeg tror at jeg har ringet til de første 50 flyttefirmaer i København, men alle som en har de været alt for dyre. Således er jeg heller ikke optimistisk længere, når det handler om at finde et billigt flyttefirma.

At finde et flyttefirma i København.. Ja der findes jo ikke så få, så derfor tænker jeg også at det er en mulighed at jeg ikke har været dygtig nok til at lede. Jeg er ikke særlig ferm til alt det der med internet og computere. Jeg er af den gamle skole som voksede op med en telefonbog, og det er mere eller mindre det jeg har benyttet mig af i min søgen

Så jeg tænker at der sikkert sidder nogle friske unge mennesker som kan hjælpe med at lede, eller måske allerede kender et billigt flyttefirma. Hvad ved jeg, måske koster det så meget at komme i telefonbogen at man ikke kan være billig? Hvis det er tilfældet er der jo ikke noget at sige til at jeg har haft visse vanskeligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *