Leder efter arrangør af større firmafest og events

I forbindelse med den gode håndtering af krisen, hvor det faktisk er lykkedes at komme ud med et anstændigt overskud, har vi tænkt os at der skal holdes en firmafest a dimensioner, hvor samtlige +500 medarbejdere skal deltage. Det er meningen at det skal være en heldags ting, og da man jo ikke kan bruge hele dagen på at spise og drikke, skal der også arrangeres en række events. Hvad disse helt nøjagtig kommer til at indebære, er endnu ikke besluttet, men en ting er sikkert: Det er en opgave som skal udliciteres, for der er ingen af os i firmaets ledelse som har hverken tid eller talent i det henseende.

Således er vi nu på udgik efter en firmafest og events arrangør, som kan varetage en så stor opgave. Intet skal spares, og hvis der bagefter er nogle som rent faktisk har kedet sig, betyder det at det har været en fiasko. Nå ja, overdrivelse fremmer forståelsen.

Vi har naturligvis selv været ude med riven i et stykke tid, og har da også fundet frem til flere gode bud, men der har endnu ikke været nogen som sprang i øjnende. Kort og godt ønsker vi at opnå perfektion. Vi ser helst at denne firmafest går over i historien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *