Fiskeolie øger din koncentrationsevne og gør dig sund og rask

Jeg er en ung mand, der går på gymnasium. Jeg har ekstremt koncentrationsbesvær; jeg kan fx ikke side stille, og jeg har problemer med at huske. Men her forleden fandt min mor en artikel i et blad, hvor der stod en masse om eksamensangst og koncentrationsbesvær. Løsningen på disse problemer var at indtage fiskeolie.

Fiskeolie kommer i to forskellige former. Enten kommer de i kapselform, hvor man i gennemsnit skal tage en kapsel ved hvert hovedmåltid. Det kommer selvfølgelig meget an på, hvilket brand det er. En anden form for fiskeolie er den flydende form, som man indtager direkte. Det er en ækel smag, men kroppen optager det hurtigere.

Sådan noget fiskeolie skal helst ikke lugte af fisk. Det er et tegn på, at det er for gammelt, eller at det ikke giver den optimale effekt. Så hvis du får sådan et produkt, må du tage ned og bytte den i den forhandler, du købte den i.

Det var der, jeg tænkte, hvorfor man ikke bare kunne spise fisk en gang om ugen. Jeg fandt ud af, at det også var en mulighed, men at det kræver ret meget fisk. Man skal næsten spise det hver dag i store mængder. Derfor valgte jeg at prøve mig frem med fiskeolie.

Nogle folk får sure opstød af dette. Derfor er der nogle mærker, der sælger det uden ”smag”, eller hvad man nu skal sige. Det gør et eller andet, så maven ikke reagerer negativt, så snart kapslen opløses eller ved direkte indtag. De koster dog også lidt ekstra.

Sidst men ikke mindst, læste jeg mig til, at det ikke er selve fiskeolien, der har en effekt, men noget der kaldes Omega 3, som er i væsken. Det giver en bedre koncentrationsevne og et bedre blodtryk. Nu har jeg prøvet det i nogle uger, og jeg kan mærke en kæmpe forskel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *