Fjernstyret bil er en god ide

Jeg var forleden dag, i en legetøjsbutik med min søn. Han går i 6. klasse, og havde lige afleveret en større stil. Jeg havde lovet ham, at hvis han fik en god karakter, så ville vi tage ud i en butik, hvor han kunne vælge en lille gave. Da vi stod i butikken, faldt han over en fjernstyret bil, som han bare måtte have. Der var faktisk et ret stort udvalg af fjernstyret biler, så der gik selvfølgelig lidt tid, før han endelig besluttede sig for, hvilken det skulle være.

Tålmodighed i starten
Da vi kom hjem, flåede han den fjernstyret bil ud af pakken, og ville ud i det gode vejr og afprøve den med det samme. Han måtte dog lige have lidt tålmodighed, da den først skulle oplades. Så han sad og stirrede på den i længere tid, som om han aldrig havde set en fjernstyret bil før.

Den fjernstyrede bil var endelig ladet op, og nu skulle den for alvor afprøves. Vi tog ud på vores vej, hvor der heldigvis ikke kører særlig mange biler. Man skulle lige vænne sig til at styre den i starten, men så snart man havde kørt lidt med den, var den forholdsvis nem at styre. Hastigheden på den fjernstyret bil, var overraskende hurtig. Det var ikke nogen professionel model, så havde ikke regnet med den lige havde den fart, som den nu havde. Men som der er vel sket et løft indenfor teknologien i de fjernstyret biler, ligesom i så meget andet.

Kvaliteten af den fjernstyret bil, var helt i top
Min søn gav den fuld gas med den fjernstyrede bil. Han virkede ikke bleg for at den måske kunne gå i stykker, så den fik en masse skrub, og væltede rundt nogle gange. Den så ud til at være forholdsvis robust, og lavet til at den sagtens kunne køre ind i en masse ting, uden at gå i stykker. Så jeg må indrømme, at med denne fjernstyret bil, har vi virkelig fået noget for pengene.

Det er efterhånden nogle dage siden, at vi købte den fjernstyret bil. Som regel bliver legetøj hurtigt kedeligt, og så vil de have noget nyt. Min søn har derimod holdt brugen ved lige, og samtidig med vejret har været godt, så ser det ikke ud til at den bliver kedelig lige med det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *