Speciallavede flightcases til fotografen og hans team

Jeg vil gerne endnu engang lovprise internettet. Der er simpelthen ikke grænser for, hvad men kan bruge internettet til. Mangler du et svar på et spørgsmål? Spørg internettet. Mangler du en opskrift? Spørg internettet. Mangler du – som jeg gjorde – specialdesignede flightcases? Spørg internettet!

Jeg havde fået til opgave at sørge for forberedelserne til en photoshoot-tur til Afrika for en meget dygtig fotograf og hans team. Da jeg havde bestilt alt – flybilletter, hoteller, mad til rejsen ringede min chef til mig og spurgte: “hvad med flightcases??”

Det havde jeg slet ikke tænkt på. Naturligvis skulle fotografen ikke rejse med diverse fly uden, at hans dyrebare kameraer var sikkert opbevaret i robuste flightcases under flyveturen. Tænk, hvis de var kommet frem til den ønskede destination uden kameraer, da de var blevet smadret af bagagemændenes hårde håndtering af taskerne. Det ville være en katastrofe og betyde mange penge spildt.

Derfor skulle de skrøbelige og dyrebare kameraer naturligvis pakkes i flightcases – og det skulle ikke være hvilken som helst form for flightcase. Fotografen og hans team havde brug for speciallavede flightcases til deres udstyr.

Jeg gik i panik. Der var ikke lang tid til turen skulle afvikles, og jeg anede ikke hvor, jeg skulle finde flightcases henne. Så hvad gjorde jeg? Jeg spurgte selvfølgelig internettet!

Straks havde jeg fundet en producent, der hurtigt (og billigt) kunne specialdesigne den perfekte flightcase til ethvert formål. Ikke nok med det, de ville også blive sendt direkte til adressen.

Jeg sørgede for at få de korrekte mål og specifikationer og ganske kort tid efter ankom de nye robuste tasker klar til flyrejse. Min chef var glad. Ingen skade sket, og faktisk blev fotografen og hans team så glade for de nye fligthcases, at de købte dem af os bagefter. Så havde vi heller ikke mistet penge på den sag.

En tanke om “Speciallavede flightcases til fotografen og hans team”

  1. Hey! Jeg vil bare gerne endnu en gang sige tak for de flightcases, vi er stadig meget glade for dem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *