Den bedste frisør i Dragør

Jeg har lige fundet en alle tiders frisør I Dragør. Jeg havde længe skiftet frisør fra gang til gang, da jeg synes, at jeg altid gik fra stedet lettere misfornøjet over enten servicen eller slut resultatet.

Det er dog slut nu, da jeg nægter gentagende gange at betale for noget jeg ikke er 100 % tilfreds med. Jeg vil have kvalitet. Præcis som den frisør i Dragør. Der føler man sig også virkelig velkommen, og jeg går altid derfra med et smil på læben.

Lur mig om jeg ikke også vil blive klippet langt oftere. Det kan næsten ikke undgås, da jeg før i tiden ventede til det var allermest kritisk. Jeg har nok sparet godt med penge på, at gøre det på den måde, med hvad er det imod aldrig at være tilfreds med sin frisure?

Så hvis du også bor i nærheden, så skulle du også prøve den frisør i Dragør. Den hedder Miwa, og er alle pengene værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *