Frisørsalon i Kastrup – den bedste frisør i Kastrup og omegn

Jeg har fundet den bedste frisørsalon i Kastrup, hvor jeg altid får den bedste service og behandling. Normalt synes jeg ofte, at det kan blive meget overfladisk at gå til frisør, og mange gange sidder der flere kunder og venter, men sådan er det ikke her.

 

Indtil videre har jeg kun været i den frisørsalon i Kastrup nogle gange, men allerede første gang blev jeg meget positivt overrasket. Jeg blev budt pænt velkommen, tilbudt kaffe og så tog frisøren sig ellers tid til at finde ud af, hvad det var jeg ville have. Og der var ikke overbooket, så der sad flere kunder og ventede, så jeg følte mig godt tilpas.

Dette var netop grunden til, at jeg skifte fra min gamle frisør i frisørsalonen i Kastrup, da min gamle frisør ikke tog sig tid til den enkelte kunde. Her var der altid så mange kunder på en gang, at han aldrig havde tid til at tage sig ordentlig tid, og det blev jeg træt af. Man betaler jo nok for at gå til frisøren.

Nu ser jeg frem til hvert besøg i frisørsalonen i Kastrup, da det netop er blevet det frirum, som jeg ønskede at mine turer hos frisøren skulle være.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *