Jeg vil høre, om nogen kender nogle gode tandkirurger i København?

Jeg har bruge for nogle gode tandkirurger i København, fordi jeg har to tænder i over munden, der bliver ved med at drille mig.

Hver gang jeg tygger noget, der bare er lidt hårdt, er det som om, at de rykker sig lidt op ad, altså op i gummerne. Det er ikke meget, tror jeg, men det går så afsindig ondt. Samtidig er det som om, mine tænder bliver nervøse, og jeg tygger på en anstrengt måde, lidt ligesom når man har ondt i ryggen , og musklerne sætter sig helt skævt. Men tilbage til det jeg har brug for, tandkirurger i København.

Jeg har tænkt længe på, at jeg ville have det lavet, helst kirurgisk, og i første omgang vil jeg bare gerne kigges på af nogle tandkirurger i København, som kan vejlede mig.

Jeg er desuden bange for, at noget går galt i julen med mine tænder, der spiser man jo så meget, så hvis jeg allerede nu kendte nogle gode og professionelle tandkirurger i København,  hvor jeg bor, ville jeg føle mig mere tryg. Sker der, at mine tænder bliver helt åndssvage, tager jeg nemlig konsekvensen og vil seriøst overveje tandimplantater. For de tænder duer bare ikke, jeg er træt af dem, vil have nogle nye i julegave…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *