Jeg vil prøve gruppeterapi i Nordsjælland, men mangler et godt sted

Jeg har mødt en ny mand, som simpelthen har været så god for mig. Han har fået mig til at indse, at jeg er som jeg er, ikke altid så overskudagtigt!, fordi jeg har nogle ting, jeg går og bøvler med. Jeg har indset, at jeg ville have godt af noget terapi. Men det skal ikke være det store cirkus, med ned og ligge på sofaen. Jeg tror hellere jeg skal finde et sted i nærheden for flere ad gangen, så lige nu er jeg på udkig efter et godt sted med gruppeterapi i Nordsjælland.

Min nye kæreste har slet ikke påduttet mig noget, det må I ikke tro, han har bare været åben og lyttet til mig meget, og jeg har selv fundet ud af med mig selv, at gruppeterapi i Nordsjælland eller et andet sted, der ikke er for langt væk, kunne være en god løsning for mig.

Jeg har nogle ting fra min barndom, blandt andet nogle jalousi-issues med mine to søskende, som jeg har brug for at få snakket om. Derfor tror jeg, noget god gruppeterapi i Nordsjælland vil være godt, det vil være interessant at høre andre søskende problemer i stedet for bare at skulle snakke om sig selv og sine problemer hele tiden.

Så hvis nogen kan anbefale et godt sted for gruppeterapi i Nordsjælland eller omegn, så vil jeg blive glad. Det er jo rart med andres ord for, at noget er et godt sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *