Hårtransplantation mod hårtab og hageforstørrelse for mere karakter

For flere og flere mænd, der lider af hårtab i en tidlig alder, bliver det ganske naturligt, at man får foretaget en hårtransplantation. Når pletskaldetheden begynder at melde sig, kan man enten forholde sig passivt eller få foretaget en transplantation. Dette indgreb kan give større selvtillid. En anden, lidt mere ukendt måde at skabe karakter på, er ved at få en hageforstørrelse. En flot hårpragt og en markant hage giver dig automatisk mere karakter og ikke mindst får det dig generelt til at se yngre ud. I dette indlæg vil jeg forsøge at beskrive begge indgreb.

Hvem lider af hårtab, og hvad betyder det for os?

Først og fremmest skal vi huske, at hårtab ikke blot er noget, der rammer mænd. Så et indgreb med transplantation af håret kan være ganske nyttigt for begge køn. Der er dog ingen tvivl om, at det er mænd, der oftest bliver ramt af hårtab. For kvinders vedkommende, ved vi endnu ikke, hvad tab af håret skyldes, men de fleste gætter på stress eller arbejdsmiljø. For mænds vedkommende, kan der være mange grunde, hvor genetikken helt klart spiller den største rolle.

Løsningen på tab af hår – Hårtransplantation

Hårtransplantation kan løse problemet med pludselig tab af håret. Indgrebet med hårtransplantation er noget, flere og flere får foretaget, og det er næsten smertefrit at få foretaget. Mest normalt er det, som sagt, at mænd får sådanne indgreb udført, men med det stigende antal af kvinder, der oplever tab af håret, ser man også disse komme ind på klinikker for at forespørge sådan en behandling.

Ændr dit ansigts form med en hageforstørrelse

I den modsatte ende af hovedet, kan man få foretaget en hageforstørrelse. Indgrebet med hageforstørrelse er stadig ikke en af de mest kendte operationer inden for plastikkirurgi, men populariteten er og stadigt stigende. Operationen giver ansigtet mere karakter, og man kommer ikke til at se så ‘indtrykt’ eller ‘lang ud’ i ansigtet. Hagen kan gøres både bredere eller længere, alt efter, hvad der passer til dit ansigt, og mange vil samtidig komme til at se betydeligt slankere ud i ansigtet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *