Vores håndværker døgnvagt reddede vores sommerhus og alt i det!

Her forleden var det simpelthen så heldigt, at vi lige havde lavet en aftale med en håndværker døgnvagt.

For der sket noget ret uheldigt, som nemt kunne være gået rigtig galt. Vi har et sommerhus på Læsø, som min mand og jeg – eller det vil sige at det er mest min mand, når ikke han ødelægger huset – er i gang med at renovere. Og det er derfor vi fik temmelig akut brug for en håndværker døgnvagt.

For vi skulle lave et stort hul i en gammel væk, fordi vi har fået bygget et nyt rum på siden af huset, som der skulle laves en åbning til. Alle nye vægge var fastmonteret til det gamle, og min mand mente derfor, at han sagtens kunne save det store hul til døren fri. Men en time senere ringede vi panisk til vores håndværker døgnvagt.

For min fik lavet hullet så stort, og loftet er så tungt med bjælkerne, at vægstykkerne på siden af åbningen begyndte at svaje lidt, de var ikke længere helt lige og stive. Og der var så der, at det gik op for os, at huset så småt var ved at brase sammen, fordi loftet var for tungt i forhold til væggene. Var han ikke kommet med det samme, havde vi nok skullet bygge helt forfra. Gys…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *