Bilnøgle

Har du mistet din bilnøgle? Her er to gode råd

Ens bilnøgle er nem at miste. Den er lille og ryger derfor nemt ud af lommerne. Her kommer to gode råd til, hvordan du undgår at miste din bilnøgle.

Mistet bilnøgle i hjemmet

Selvom der er mange, der ikke direkte mister deres bilnøgle i hjemmet, er der nok mange, der kan nikke genkende til at lede hovedløst efter nøglerne i husstanden. Det er meget normalt, at man ikke registrerer hvor man lægger sine nøgler, hvis man samtidig tømmer postkassen, bærer madvarer ind ad døren eller hjælper børnene af med overtøjet. En god huskeregel er derfor, at du skal tænke helt bevidst over, hvor du lægger din bilnøgle. Og du kan endda gøre det på en unik måde, da det vil lagre sig bedre i hukommelsen. Læg f.eks. din bilnøgle på kommoden med din lillefinger, så er der langt større chance for, du husker dem.

Mistet bilnøgle til selskaber

Et andet sted mange mennesker mister deres bilnøgle er til selskaber. Her er det langt sværere at få fat på nøglerne igen. Derfor er det en god ide at lægge bilnøglen i et lukket rum i f.eks. jakkelommen, tasken eller kufferten. Hvis man har sin bilnøgle gemt i bukselommen, risikerer man, at de ryger ud fordi man rejser sig op og sætter sig ned flere gange i løbet af et selskab.

En ny bilnøgle?

Hvis man er så uheldig, at man ikke kan finde sin bilnøgle, så er der heldigvis hjælp at finde hos Autolåsesmed Marschall. Autolåsesmed Marschall er én af Danmarks førende autolåsesmede og de kan hjælpe dig med en ny bilnøgle, hvis uheldet er ude.

 

Hvilken bil har du?

Autolåsesemed Marschall kan hjælpe dig ligegyldigt hvilken bil, du ejer – næsten i hvert fald. De kan yde deres assistance til stort set alle biler, der kører rundt på de danske landeveje. Og de kommer ud til dig, hvis du er så uheldig at have mistet din bilnøgle væk fra hjemmet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *