Jeg ville ønske at jeg kunne adoptere en hittehund fra Dyreværnet

I går aftes var jeg ude og gå en tur med konen, og der fandt vi til vores store overraskelse en hittehund. Det er ellers et sjældent syn, der hvor vi bor, men hvorom alting er, så tog vi den med hjem, og vi afleverer den hos Dyreværnet her i eftermiddag.

Jeg elsker hunde, og jeg har derfor brugt de sidste mange timer på at plage konen om at beholde hittehunden, men det må jeg desværre ikke. Hun kan nemlig ikke lide hunde, så derfor skal den afleveres hos Dyreværnet – så får den i det mindste et godt hjem hos nogle andre.

Hvor må det egentlig også være forfærdeligt at blive forladt af sin ejer og være helt alene i verdenen, især når man er en hund, som sådan set ikke har meget at skulle have sagt her i denne menneskebetonede verden. Selvom jeg ville ønske, at vi kunne have beholdt hittehunden, er jeg glad for, at vi tog den med hjem, for nu ved den, at der rent faktisk er nogle, der holder af den, og det bliver den bekræftet i, når vi afleverer den hos Dyreværnet, for der ved jeg, at de gør alt, hvad de kan for de herreløse hunde!

Hvis jeg nogensinde skal have en hund, så vil jeg med sikkerhed adoptere en hittehund fra Dyreværnet. Hunde er lidt ligesom mennesker. De er som de er pga. deres fortid, men med en smule kærlighed kan de forvandle sig til sødeste og mest kærlige på denne jord. Jeg hører engang om en, der ikke ville adoptere en hittehund fra Dyreværnet, fordi han antog, at den var aggressiv, men det synes jeg er noget pjat. Giver man sin hund den kærlighed, den har brug for, skal den nok opføre sig ordentligt.

Nu vil jeg gøre mig klar til at tage forbi Dyreværnet, men hvad synes I om hittehunde?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *