Hudpleje er vigtigt for at holde huden sund og ren

Pæn og sund hud kommer naturligvis ikke af sig selv. Nogle mennesker er dog født heldige, og kan stort set lade huden passe sig selv, uden der sker noget. For os andre er det en lidt anden sag at holde huden pæn og sund. For sund hud kommer ikke alene af en god hudpleje, men også af hvad vi spiser og drikker.

Naturligvis er god hudpleje essentielt, hvis man vil have en ren hud. Og det bliver endnu vigtigere, hvis man ikke får masser af frugt og grønt ind med sin daglige kost. Noget af det, der nemlig er allervigtigst for os, er vand, og det er netop det, frugt og grønt indeholder store mængder af.

Det er selvfølgelig også vigtigt at drikke vand, men ligesom det ikke er nok at smøre cremer i ansigtet, er det heller ikke nok at nøjes med at drikke vand og spise sundt. Der skal en god hudpleje til, og der findes nok lige så mange forskellige cremer, som der findes forskellige hudtyper.

For at vælge den rigtige hudpleje til en selv, er det derfor en god idé at spørge ekspedienten eller endnu bedre en dermatolog, hvilket produkt, der er bedst til ens hudtype.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *