Jeg tror, at mine hunde ønsker sig nyt legetøj i julegave

Jeg er meget glad for mine to dejlige hunde, som jeg har haft i henholdsvis 4 og 5 år. De er altid glade og legesyge, og det hjælper tit på mit humør, når jeg for eksempel har haft en lang og hård dag.

Faktisk er mine hunde noget af det, som jeg er allermest glad for i min hverdag, og derfor vil jeg gerne glæde dem også ved at forkæle dem med en rigtig god julegave.

Jeg har tænkt meget over, hvad de skal have, fordi jeg gerne vil være helt sikker på, at jeg køber dem noget, som de får glæde af. For nylig bemærkede jeg dog, at næsten alt deres legetøj er gammelt og slidt, og det gav mig en straks en idé. De skal nemlig have en masse nyt legetøj!

Som sagt er mine hunde meget legesyge, og de bruger deres legetøj hver eneste dag. De er især glade for bamser og tove, som de kan tygge i, men bolde er også meget populære.

Jeg har derfor besluttet mig for, at de skal have to nye bolde, et tov, en lille plyshund og en blød frisbee. Sidstnævnte er godt nok ikke noget, som de tidligere har prøvet, men hvis jeg kender dem ret, tror jeg, at de vil blive glade for den alligevel!

Hvad er jeres hundes foretrukne legetøj?

2 tanker om “Jeg tror, at mine hunde ønsker sig nyt legetøj i julegave”

  1. Min hund er helt vild med de der små dyr, der siger en lyd, når man rører ved dem, og så er han også rigtig glad for elektriske tøjdyr 🙂

  2. Jeg tror desværre, at jeg forkæler min hund lidt for meget med alt muligt forskelligt hunde legetøj, men det er jo kun jul en gang om året.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *