Hurtigt lån over sms er min redning i en svær tid

Efter lang tids arbejdsløshed, oplever jeg engang imellem, at jeg ikke har flere penge tilbage på kontoen, og der stadig er et par uger til lønningsdag. Her er hurtigt lån over sms blevet min redning. Jeg ved faktisk ikke, hvad jeg skulle gøre uden lån over sms.

Jeg er en utaknemmelig dansker, som hellere vil tage min uddannelse i udlandet i stedet for en gratis SU-berettiget uddannelse i Danmark. Det betyder, at min verden i de seneste par år har fungeret på følgende måde: Et års fuldtidsarbejde med minimumsforbrug derefter: et års uddannelse uden deltidsjob. Derefter et års fuldtidsarbejde og derefter et års uddannelse og så videre. Udenlandske uddannelser er dyre, og da det ikke er almindeligt i Danmark, at forældre sparer op til børnenes uddannelse, må jeg betale selv. Det foretrækker jeg sådan set også.

En gang imellem går det galt, og jeg er nødt til at tage et hurtigt lån over sms. Det kan nogle gange tage lidt tid, før jeg får et job, og de ekstra udgifter er ikke regnet ind i mit i forvejen stramme budget. Derfor står jeg en gang imellem uden flere penge på kontoen. Jeg ved ikke, hvad jeg skulle gøre, hvis jeg ikke havde opdaget hurtigt lån, som er lån over sms.

Hurtigt lån eller kviklån er, som navnet indikerer, meget hurtige lån. Da det kun drejer sig om småbeløb, stilles der ingen sikkerhed, og derfor er der ikke meget administrationstid forbundet med lånet. Derudover kan man anmode om lån over sms, hvilket gør det endnu hurtigere. Jeg stod for eksempel på stationen den anden dag og skulle købe klippekort til toget, så jeg kunne komme på arbejde. Da mit kort blev afvist, kunne jeg jo godt regne ud, at den var gal. Heldigvis havde jeg småpenge til en billet, og med et hurtigt lån over sms, var pengene inde på kontoen dagen efter, så jeg kan klare mig.

 

2 tanker om “Hurtigt lån over sms er min redning i en svær tid”

  1. Et lille lån er der ikke noget i vejen med, så længe du husker at betale tilbage. Jeg har selv taget et lille lån i ny og næ, når det var sidst på måneden, og det har aldrig været et problem. 🙂

  2. Ja, så længe man har en plan, til hvordan man vil tilbagebetale, så kan et hurtigt lån som et forbrugslån være den helt rette løsning.

    Jeg tager nærmest rutinemæssigt et forbrugslån hver jul, og jeg ville da næsten ikke vide, hvad jeg skulle gøre uden, da økonomien er lidt stram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *