ekstra bilnøgle

Husk at have en ekstra bilnøgle – få en i original kvalitet

Har du ikke en ekstra bilnøgle, så er det en rigtig god ide at få lavet en. Tænk hvis du ikke kan komme ind i din bil, fordi den sidste nøgle er blevet væk, stjålet eller er gået i stykker.  Har du ikke en ekstra bilnøgle, så kan det hurtigt komme op og koste flere tusinde kroner at få lavet en ny, da du højst sandsynligt skal have bilen ud til forhandleren og kodet den.

En ekstra bilnøgle er altså bare en god ide, da du undgår et senarie, hvor du bliver nogle tusinde kroner fattigere, står med besværet og ikke kan komme på arbejde, hjem fra arbejde, hente børnene fra skole eller lignende. Det tager kun et par minutter at få bestilt en ekstra bilnøgle, så du vil ærgre sig over, ikke bare at have brugt den korte tid på at bestille en ny. Den ekstra bilnøgle du bestiller, kan du sågar få i original kvalitet, hvis du benytter Københavns låsesmed afdelings Autolåsesmed Marschall.

Autolåsesmed Marchall levere en lynhurtig service, da de selv kan skære og kode en ekstra bilnøgle til næsten alle biler – kun med undtagelse af enkelte Mercedes-Benz modeller. De ved, hvor kedeligt det er, at stå ude på en parkeringsplads om aftenen, derfor har autolåsesmed Marschall en døgnvagt, som kan hjælpe, hvis du skulle have brug for det uden for normal åbningstid. Det tager normalt omkring 30 minutter for dem at være ude ved en, så du ikke behøver at vente så længe. Med deres fuldt udstyret bil, kan de dermed hjælpe dig hvor du er.

De kan derudover levere en høj service og kvalitet, da de altid sørger for at være ajour med de nyeste teknologier og metoder på markedet. Med Københavns låsesmed har du ikke kun en autolåsesmed, men en låsesmed du kan bruge til alle låseopgaver. Ingen lås er for stor til dem, så du kan altid få hjælp. De klarer typisk en opgave på mellem 5 og 10 minutter.

Har du lyst til at læse mere om ekstra bilnøgle eller deres andre servicer, så kan du ringe på 60 13 50 50 eller læse mere på koebenhavns-laasesmed.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *