Hvad er Google optimering og hvorfor er det vigtigt?

Hvis man søger efter Google optimering, så får man utrolig mange hits, og det er ikke bare for sjovt, for det er utrolig vigtigt hvis man vil have succes online. Men hvad er Google optimering egentlig og hvad indebærer det? Se det er jo et godt spørgsmål. Konceptet er let nok at forklare, men detaljerne er sværere, hvorfor det for de fleste også er bedst at få et firma til at stå for det.

Men for at komme til sagen, så Google optimering jo om at forbedre en hjemmesides placering på Google på specifikke søgeord, ved at forstå Google og følge deres retningslinjer. Fro eksempel er links utrolig vigtige, for links er den eneste måde Google kan forstå relationer mellem indhold på. Men Google lader sig jo heller ikke narre så let. Nej man skal gøre sit for at overbevise, så det handler om at bruge de rigtige nøgleord i ens indhold.

Så man kan nok forstå at Google optimering ikke altid er lige let, men til gengæld er det billigt at få andre til at gøre det for en, og potentielt er effekten meget større end hvis man bruger pengene på almindelig marketing i stedet. Hvis man gør det rigtigt kommer man til at ligge nummer et, og det giver kunder i butikken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *