Hvad er søgeoptimering og hvordan virker det og kan man gøre det selv?

Hvis du nogensinde har funderet over et eller flere af de spørgsmål, så er du kommet til det rette sted, for jeg har nu tænkt mig at gøre mit bedste for at svare på dem. Allerførst, hvad er søgeoptimering? Det handler i bund og grund om at sørge for at dine hjemmeside følger Googles retningslinjer. For eksempel i forhold til meta tags, søgeordstæthed, struktur og så videre. Dette vil hjælpe Google med at afgøre hvad siden handler om, hvordan den er struktureret og så videre, hvilket man bliver belønnet for i form at højere ranking på Google.

Der er også mange andre vigtige områder som for eksempel generel brugervenlighed, men jeg kan jo ikke forklare alt og søgeoptimering i dette korte indlæg.

Så kan man lave søgeoptimering selv? Ja det kan man naturligvis godt. Alle de informationer du har brug for er tilgængelige på nettet, så hvis du har tiden til at sætte dig ind i det, kan det sagtens lade sig gøre. Der er imidlertid en rigtig godt grund til at der findes så mange virksomheder som beskæftiger sig med lige præcis dette, for der findes ingen let løsning. Søgeoptimering tager tid og arbejde. Man kan gøre det selv, men det kan betale sig at betale sig fra det, så at sige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *